ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ – Физички / хард копии

Home / Shop / TA Questionnaires - All Languages / Macedonian TA Questionnaires

ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - Физички / хард копии

£6.98
ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - Физички / хард копии
ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - Физички / хард копии

Home / Shop / TA Questionnaires - All Languages / Macedonian TA Questionnaires

ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - Физички / хард копии

£6.98
Product Code: WSQPMK
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
6.980
Author: Julie Hay
  • Description

25 прашалници + 25 резултати. Во цената се вклучени трошоците за испорака​

25 прашања за идентификување на степенот на застапеност на работните стилови Брзај, Биди совршен, Задоволи ги другите, Труди се напорно и Биди силен, со своите предности и слабости.

Имајте на ум дека ова не е прашалник за концептот „драјвери“ од ТА; работните стилови ги одразуваат свесните предности додека „драјверите“ се јавуваат надвор од свесното.