ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ – PDF превземања (МАКЕДОНСКИ)

Home / Shop

ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - PDF превземања (МАКЕДОНСКИ)

£4.98
ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - PDF превземања (МАКЕДОНСКИ)
ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - PDF превземања (МАКЕДОНСКИ)

Home / Shop

ПРАШАЛНИК ЗА РАБОТНИТЕ СТИЛОВ - PDF превземања (МАКЕДОНСКИ)

£4.98
Product Code: WSQMK
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
4.980
Author: Julie Hay
  • Description

25 отпечатоци - прашалници + резултати​

25 прашања за идентификување на степенот на застапеност на работните стилови Брзај, Биди совршен, Задоволи ги другите, Труди се напорно и Биди силен, со своите предности и слабости.

Имајте на ум дека ова не е прашалник за концептот „драјвери“ од ТА; работните стилови ги одразуваат свесните предности додека „драјверите“ се јавуваат надвор од свесното.